Duurzaam

Wij vinden het belangrijk dat onze vis als duurzaam product bij u wordt geleverd en streven dit na door middel van diverse werkwijzen en voorzorgsmaatregelen. De milieuvriendelijke, gesloten recirculatiesystemen van onze kwekers zorgen ervoor dat de vis afkomstig uit aquacultuur in een gezonde leefomgeving opgroeit. Deze leefomgeving is onder andere computergestuurd waardoor er permanent toezicht is op de kwaliteit en samenstelling van het water. Hierdoor kunnen zij kwalitatief hoogwaardige vis kweken met verantwoorde middelen en zonder toevoeging van antibiotica.

FishQ is gecertificeerd met de keurmerken IFS Broker, MSC en ASC. Wij leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan het verduurzamen van de visindustrie en bewijzen hiermee onze beloftes.

De Q van FishQ staat dan ook echt voor Quality.

       

MSC certifiedASC certified

 

MSC-C-54915              ASC-C-00868           

 

 

 

 
 

Traceerbaarheid van onze vis

Traceerbaarheid van onze vis staat centraal in iedere schakel van onze productieketen. Wij leggen alle informatie over onze producten vast en volgen het gehele proces van kwekerij of vissersschip tot de klant. FishQ kan door deze werkwijze snel en effectief reageren mocht dat nodig zijn.