Snoekbaars

 

Assortiment  

Ons assortiment bestaat uit gekweekte vis uit duurzame indoor recirculatiesystemen en gecertificeerde vis afkomstig van vissersschepen die de vis op een verantwoorde wijze gevangen hebben. Snoekbaars, waaronder MSC snoekbaars, MSC kabeljauw, Skrei, ASC forel, arctic charr en levende schaaldieren zijn een greep uit het assortiment.

Bij FishQ heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende verwerkingsmogelijkheden. Wij kunnen de vis strippen, schubben, fileren en verpakken. Het is onze doelstelling om zo flexibel mogelijk te werk te gaan en ons klantvriendelijke personeel zal dan ook aangeven of we aan uw eisen tegemoet kunnen komen.

Omdat wij de verse vis vanuit Urk transporteren, hebben wij goede transportmogelijkheden voor het leveren van onze vis in heel Europa. In maximaal twee dagen worden de bestellingen bij u afgeleverd. Door de nabijheid van luchthaven Schiphol, kan onze verse vis bovendien over heel de wereld getransporteerd worden.

Wij bieden een hoge mate van traceability. U weet precies waar uw vis vandaan komt en kunt er van uit gaan dat u verse vis van de hoogste kwaliteit inkoopt!

Snoekbaars

Het hoofdbestanddeel van de producten die wij leveren wordt gevormd door snoekbaars. Dit is een vissoort met heerlijk wit vlees. De snoekbaars wordt door de stevige structuur van het vlees geroemd in heel Europa.

Onze snoekbaars wordt gekweekt in milieuvriendelijke, gesloten recirculatiesystemen. Deze systemen zijn grotendeels computergestuurd en staan daardoor onder permanente controle. Dit geeft onze leveranciers de mogelijkheid om snoekbaars te kweken die volledig vrij is van antibiotica. Hoewel er voor snoekbaars nog geen ASC -keurmerk bestaat, vraagt deze vis zelf om zo hoog mogelijke standaarden wat betreft leefomstandigheden en visvoer. Hierdoor zijn onze leveranciers tevens genoodzaakt om de snoekbaars zo goed mogelijk te behandelen. Dit maakt onze snoekbaars niet alleen erg lekker, maar ook gezond!

 

 

          MSC Zander